Trebuie să învățăm să avem mereu o sticlă de apă la noi

  • 25 ianuarie 2017

Un banal incident, săptămânile trecute: trenul s-a oprit în câmp, între două localități, și oamenii s-au trezit prinși într-un coșmar.

 CFR a anuntat luni, in jurul orei 19:00, ca trenurile circula din nou in conditii normale pe ambele fire intre Timisu de Sus si Predeal, iar intre Timisu de Sus si Darste trenurile sunt tractate pe firul I cu locomotive Diesel. Reamintim ca, in cursul zilei de luni, trenurile de pe ruta Brasov – Bucuresti au inregistrat intarzieri de 5 pana la 8, chiar 10 ore.

Am văzut și auzit de asemenea probleme mereu. Uneori cade un copac și blochează drumul câteva ore. Alteori e un accident. Alteori oamenii sunt prinși în metrou, tren sau autobuz. De prea puține ori au la ei apă.

Cel mai simplu și mai de bază lichid. Și au tot felul de scuze: hai că ajungem repede, hai că nu ne trebuie, hai că stăm și fără. Și oamenii pleacă la drum pe zeci de kilometri sau ore întregi vara pe afară și nu au nici măcar o sticlă de jumătate de litru de apă cu ei. E atât de banal și atât de ieftin și totuși atât de trecut cu vederea încât mi se pare groaznic.

Tags:

Related posts:

2 Comments

  1. cristi · 28 ianuarie 2017

    Pe un “normal” Constanta-Bucuresti a murit locomotiva in camp, vara. Ghici cat la suta zbierau dupa apa dupa 90 min. Injurau vartos CFR ca nu vinde sucuri in tren ( calatorie de 2h ).

  2. roprepper · 28 ianuarie 2017

    știu. și ies și vara pe afară și se așează la cozi și apoi mor de sete că nu pleacă pentru că pierd șirul.

Leave a reply