Voi mergeți către tornade?

 • 7 mai 2019

Întrebat de Digi24 cum să reacționeze populația în cazul unei tornade, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a spus:

„Rugămintea către populație este să se adăpostească, să evite să iasă din casă. Nu este un cod de lungă durată, este de aproximativ de o oră. Dacă cineva vede o chestie care arată ca o tornadă să nu meargă spre ea. Și cum am zis și altă dată, centura în mașină trebuie pusă. În cazul că mașina se răstoarnă, persoana să fie protejată. Să urmărească indicațiile date de autorități”.

Nu-mi dau seama, sunt oameni care merg către tornade? Mai ales când le văd că sunt mari și că iau chestii pe sus?

 

Related posts:

5 Comments

 1. Mihai · 7 mai 2019

  Salut, avand in vedere cati imbecili sunt pe lumea asta, nu ar fi de mirare ca unii sa faca chestia asta. Vezi stirea cu avionul care a luat foc in Rusia. S-a spus ca pasagerii din spate nu au putut sa evacueze mai repede din cauza celor din fata care isi cautau bagajele desi la inceputul zborului ti se face instructaj in acest sens! Daca te uiti cu atentie la imagini o sa vezi persoane pe tobogan cu genti in mana!

 2. Radu · 7 mai 2019

  Sau altii care se duc catre ele sa filmeze pentru ca li se pare interesant. Cum sunt prostii cu ursii…

 3. MP :) · 9 mai 2019

  Unii se blocheaza, altii sunt prosti de la mama natura.
  In schimb am ramas impersionat cand povesteau doi germani despre accidentul cu autocarul care s-a rasturnat in Madeira. Ei au scapat fiindca aveau pusa centura de siguranta >>> IN AUTOCAR !!!
  WTF?? In Romania nici nu stiu daca au asa ceva la autocare. Dar oamenii aia au o educatie civica si asta le-a salvat viata!

 4. Haivas · 15 mai 2019

  Fi-meo își pune centura în autocar în excursii. Nu tot timpul, dar o mai pune probabil pt că i-am povestit o întâmplare adevărată, cu un accident de autocar care s-a proptit de ceva stânci pe un drum cu serpentine. Singurul decedat a fost un fost coleg de facultate de-al lui frate-meu, care nu statea nici pe scaun. Era în picioare și a trecut prin geam direct în râpă. Singurul, din 40 de oameni. Soarta?

 5. Tricotat · 6 iunie 2019

  Trebuie sa fi si putin sarit ca sa te duci catre o tornada, iar felul in care a spus-o Arafat, a fost asa, cam pentru …

Leave a reply