A fost prima pană de curent serioasă din ultimii 10 ani?

 • 2 noiembrie 2017

O parte din București a fost ieri în întuneric din cauza unei probleme cu rețeaua ce a fost remediată după 1 sau 3 ore, depinde de zonă. Din ce am citit pe facebook, nu au fost incidente, dar am văzut câteva situații și idei:

 • oameni care au rămas instant fără baterie la telefon, pentru că a avea un încărcător la birou și unul acasă e prea mult pentru ei.
 • oameni care nu știau de unde să găsească apă sau alte lichide. sigur, setea asta era alimentată și de panică, dar totuși.
 • câțiva oameni au dat link către articolul anterior, cu începuturi de pregătiri, și articolul a început să circule, ceea ce nu e rău.

Pregătiți-vă, pentru că nu e singura pană, vor mai urma și altora, conform autorităților:

”Într-un scenariu grav: o iarnă grea, consumuri ridicate, veţi constata că riscăm o pană generalizată de curent care se va răsfrânge asupra securităţii cetăţeanului: vom sta fără lumină, vom sta fără aragaz, vom sta fără televizor, vom sta fără frigider.”

Despre ce e de făcut când pică curentul am scris aici.

Tags:

Related posts:

4 Comments

 1. Eagle Feather Bushcraft · 2 noiembrie 2017

  Ma bucur ca nu ai scapat din vedere incidentul acesta ” minor” . Bravo.

 2. pvladc · 7 noiembrie 2017

  nu cred in pene de lunga durata in Bucuresti. nu pot sa le exclud definitiv dar este putin probabil sa nu fie remediate in timp relativ scurt. nu vorbesc de scenarii din alea apocaliptice de pe Nat Geo cu furtuni solare & shit care ar face praf retelele de oriunde.
  d’astea de 2-3-4-5 ore sunt posibile oricand dar supravietuim fara facebook cateva ore.

  macar de-ar fi una din aia mare ca poate ne-ar scapa de ciuma asta de Firea.

  ps. citatul ala pus de tine descrie perfect iernile din copilaria mea.

 3. roprepper · 7 noiembrie 2017

  vlad, depinde mult și la ce oră e. dacă e la 6am sau 5pm, când lumea e in trafic, în metrou sau în mașină, și sunt prinși undeva, n-o să fie frumos.

Leave a reply