Topor multifuncțional roșu review

 • 4 aprilie 2018

Am văzut porcăria asta mai de mult și am zis că, la 31 lei, merită luat doar ca să văd cât de bun și cât de rezistent este.

Luat. Reascuțit o dată cu pila și apoi cu piatra de ascuțit pentru a-i da o urmă de tăiș pentru a putea face ceva cu el. Am tăiat cu puțin efort o ramură de vreo 15 centimetri, dar se vede că mai mult rupe decât taie.

Fierul e destul de gros și de greu (are în jur de 500 grame). După ce l-am ascuțit cât de cât a tăiat decent. L-am folosit un pic și pe post de rangă, ca să dezmembrez o ladă veche de lemn, și a fost OK. La sarcini mai mari se simte că ar vrea să se îndoaie, pentru că nu e făcut pentru așa ceva.

Cum ziceam, pentru 31 lei, nu te poți aștepta la prea multe.

Tags:

Related posts:

10 Comments

 1. roprepper · 4 aprilie 2018

  sunt convins că e mișto, dar tot e 400 lei :)

 2. VON · 4 aprilie 2018

  eu am dat pe el în jur de 250 lei, cu tot cu transport din zona UE, anul trecut în vară …Ușor, solid și încă taie părul de pe mână și acum…

 3. Alin · 5 aprilie 2018

  Nu înțeleg de ce ar cumpăra cineva balast din acesta. E clar că e mai mult fier brut decât topor din oțet special. Mai scump e timpul în care îl tot ascuți, deci are beneficii negative.

 4. VON · 5 aprilie 2018

  Ce-am învățat până acum , pe pielea mea … şi pe banii cheltuiți, este că rentează enorm o unealtă de calitate. Indiferent de preț se pune problema încrederii în performanță. Iar în situații mai puțin obişnuite asta chiar contează. Prefer să am un briceag/cuțit/topor/multitool … you name it! de, să zicem, 500-700 de lei pe care să-l abuzez fără milă decât o ieftinătură care să cedeze sau să nu facă față atunci când am mai mare nevoie… sau vre-o “exoticăraie” de titan/damasc/custom made, etc. de peste 2000 de lei, de care să-mi fie milă să o pun la treabă … Parerea mea 😊

 5. pvladc · 5 aprilie 2018

  tomahawk-ul dulgherului amator :)))

 6. Haivas · 5 aprilie 2018

  Ăștia suntem: plini de scule profesionale scumpe cărora le facem poze și zac degeaba. Ieșim de 3 ori pe an la iarba verde și atunci vrem să tăiem surcele cu topor de 500 lei. E fix același sindrom al posesorului de mașină mai scumpă decât garsoniera în care stă și n-are bani de benzină.

 7. VON · 5 aprilie 2018

  @haiavas dacă te referi la tine privind surcelele de la iarbă verde e OK …, dacă făceai referire la altceva/altcineva … vulpea când nu ajunge la struguri spune că-s acri (completez cu explicația proverbului găsită online “Acest proverb reprezinta omul necinstit , invidios care nu are parte de realizarile altei persoane si care nu este capabil de a intelege alte persoane mai inteligente decat acesta.Din rautate, acest om cauta sa puna anumita persoana intr-o pozitie inferioara.”- brainly.ro) Personal, la iarbă verde eu n-am văzut pe nimeni cu KaBar-uri, SOG-uri sau Benchmade-uri la brâu sau prin buzunare. Le-am văzut purtate şi am purtat aşa ceva pe nişte meleaguri unde să spunem că nu e pacea de la noi din țară. D’asta vorbeam mai devreme de calitatea şi performanța generatoare de încredere. Lucruri care costă.
  În schimb la grătar sau pentru pozat pe fesbuk merge şi un set din Dragonul Roşu. Mult succes!

 8. VON · 6 aprilie 2018

  @roprepper … Râdem noi, facem bâză de toporul multifuncțional, că-i aşa că nu-aşa dar pentru un prepper adevărat “cum am cunoscut eu în state” şi pt băieții/starurile videoului de pe recorder, e unealta supremă!
  În altă ordine de idei, multă sănătate şi sărbători cu bine tuturor!

Leave a reply