Lopată pliabilă Coghlans

 • 29 februarie 2020

E o lopată pliabilă dintr-o tablă mai groasă decât lopețile de 50 lei. E scumpă (120 lei), dar va rezista mai mult.

Tags:

Related posts:

6 Comments

 1. Florin V · 1 martie 2020

  Nu am incercat aceasta lopata “de firma” dar pot sa recomand ( am sapat destul in armata cu ea, nu am tinut-o in portbagaj) lopata militara pliabila. Sunt acum destule de vanzare, e rezistenta si costa in jur de 50 lei. De ex:

  https://www.olx.ro/oferta/lopatica-militara-rabatabila-infanterie-mapn-stoc-de-razboi-noua-ID5M4FC.html#6abf0fa2cc;promoted

 2. roprepper · 1 martie 2020

  am avut una tot militară, luată de la un magazin online, tabla subțire, s-a rupt.

 3. Florin V · 1 martie 2020

  Incearca una comunista de armata. Cumparata de prin targ ( la Cluj se numeste Oser) nu de pe site-uri unde vand chestii, ca lopata de mai sus, cu tot felul de piedici si filete care de fapt sunt puncte slabe. Daca aia militara are tabla subtire… si daca o rupi esti barbat. Eu am sapat vre-o 15 adaposturi individuale plus alte munci (taiat crengi, aruncat la tinta in copac, etc, sigur nu o crutam, la fel cu baioneta si AKM-ul, soldat roman fiind :) )si era in stare perfecta. Scule de provenienta sovietica, fara ce numesti “design ” sau marketing in ele dar cu o singura calitate, dealtfel singura de care ai nevoie in situatii grele ; erau foarte robuste. Da, no…:)

 4. Haivas · 5 martie 2020

  Topor+lopata=win

 5. csm · 11 martie 2020

  Recomanda celor de la dandana.ro sa isi securizeze site ul daca vor sa primeasca comenzi cu cardul ….

 6. Nimeni · 12 martie 2020

  Cauta prin obor pe la voi. Am avut ocazia sa iau anul trecut in toamna din targ unele rusesti, si m-am zgarcit. Acum imi pare rau. Avea si baionete, originale nu facaturile de le vezi in ultima vreme.

Leave a reply