A început sezonul 6 din Alone

 • 7 iunie 2019

De data asta, sunt la Polul Nord. Prezentarea candidaților mai jos:

 

 

Tags:

Related posts:

6 Comments

 1. Claudiu · 20 iunie 2019

  am ramas la sezonul 3. Trebuie sa le vad in contiunuare. Stii ce mi se pare interesant (din ce am vazut eu pana acum), au fost putini cei care au ales un multitool (din cele 10 obiecte la alegere) dar s-au descurcat foarte bine. Inainte de a vedea “Alone” nu ma gandeam ca un multitool e asa de important in salbaticie, dar mi-am cam schimbat parerea. Tu folosesti ai multitoo? de care?

 2. roprepper · 20 iunie 2019

  ce ai văzut că au făcut cu el și te-a inspirat?

 3. Claudiu · 20 iunie 2019

  in sezonul 2 a fost unul mai in varsta care a folosit multitool cu efect si castigatorul din sezonul 3. Nu neaparat m-a impresionat ceva anume dar, per general, au folosit multitoolul ca sa isi ocupe timpul si sa isi mareasca confortul. Ambele foarte importante in conditiile concursului. In primele 2 sezoane au fost 5 care au ale multitool-ul (2in primul/2 in al doilea/1 in al treilea). Parca unul din sezonul 2 a ales si multitool si cutit. Toata lumea pune accent (zic eu pe buna dreptate) pe cutit dar, cand esti limitat la 10 obiecte, sa alegi un multitool in detrimentul cutitului mi se pare o idee buna.

 4. roprepper · 20 iunie 2019

  multi-tool-ul e bun pentru că are de toate, dar nu le face pe nici unul bine. sincer sincer, nu știu dacă am fost vreodată în pădure și mi-a trebuit ceva de acolo.

 5. Claudiu · 23 iunie 2019

  pai de asta am si zis ca mi se pare interesanta alegerea MT, nici eu nu i-am vazut utilitatea. Dar ei i-au vazut-o si in conditiile show-ului, MT e o alegere foarte buna, zic eu. In conditiile in care mergem noi prin natura, ai dreptate, nu e o scula necesara. Dar, in urma show-ului, am luat in calcul dotarea BOB cu MT. Problema e ca cele scumpe sunt foarte scumpe (Leatherman si Victorinox) iar cele ieftine mi-e frica sa nu dea rateuri. Am vreo 4 ieftine si un Leatherman dar nu sunt hotarat ce pun in BOB. Trebuie sa vad ce MT au Ganzo, cred ca asta e alegerea cea mai potrivita.

 6. Munteanvali · 8 iulie 2019

  Doar pentru pescuit si pus capcane vad utilitatea unui multitool in natura

Leave a reply