Ceva s-a schimbat după Colectiv

 • 4 noiembrie 2020

Zilele astea au venit niște oameni prin curte să-mi lucreze ceva. Într-o pauză, stăteam de vorbă, iar unul dintre ei a arătat înspre stingătorul mare, pus la îndemână și a zis “și eu”. Povestea lui e și a mea. A văzut, s-a uitat ce poate face, a făcut. A cumpărat stingătoare și detectoare de fum, a făcut instructaj cu familia, a început să fie mai atent prin jur.

Nu s-a schimbat toată lumea. Doar cine a vrut și cine a considerat că e ceva de învățat din moartea unor oameni.

Tags:

Related posts:

6 Comments

 1. Radu P · 4 noiembrie 2020

  Ce tip de stingator ai la curte?

 2. roprepper · 4 noiembrie 2020

  din ălă măricel, de 5kg.

 3. Edi · 6 noiembrie 2020

  Cu spuma , praf sau codoi?

 4. M. · 28 noiembrie 2020

  Ai dreptate, un extinctor este foarte bun. De când tot citesc pe aici am vrut să îmi iau unul, dar am tot amânat din lene sau am uitat. Ieri am fost însă special la Dedeman și mi-am luat unul. Băi, nici nu vă închipuiți ce sentiment de siguranță îmi, cum îl văd așa, zilnic, în casă. Acum mă gândesc , când mai am drum pe acolo, să mai iau unul și să-l pun pe casa scării. Cine știe când ia foc vreun vecin, iar cum sunt aproape sigur că nu și-au luat așa ceva, măcar să avem o șansă să nu ajungem pe drumuri, nu zic de mai multe…

 5. Laurra · 22 decembrie 2020

  Am și eu doua in apartament. Unul e la vedere, chiar în hol. Se distrează așa tare musafirii când îl văd, hahaha, aveți accidente în bucătărie, de ce va trebuie extinctoare, what the fuck, in fine, e super amuzant pentru toată lumea. Niciunul n-a luat în calcul că poate, totuși, dacă chiar am accident în bucătărie, pot sa scap cu viață sau fara damage prea mare tocmai fiindcă am căcatul ăla în hol.

 6. Adrian · 1 martie 2021

  Laura, eu le spun ca e pentru musafirii nepoftiti: “Ai idee ce repede te calmeaza un jet in ochi?”

Leave a reply