Ce le (mai) trebuie bătrânilor care tremură de frig

  • 8 ianuarie 2017

Un material ProTV vorbește despre niște bătrâni care suferă de frig și foame. Un club de 4×4 se mobilizează și se duc la ei cu ceva alimente, în funcție de posibilități. Un gest frumos, pe care toți ar trebui să îl facem mai des.

Nu am văzut ce sunt în sacoșele alea, dar eu le-aș fi dus, pe lângă pâine și conserve, mănuși, șosete, căciuli și, dacă aș fi avut bani, bluze. Pentru că, dacă vă uitați la ei, majoritatea sunt rebegiți de frig și stau în frig cu capul gol și în papuci. Și, oricât de călit ai fi, la -10 grade, tot îngheață capul și mâinile.

Partea proastă e că zece polare sunt 250 lei. Zece mănuși sunt 150 lei. 30 de șosete 200 lei. 700 lei dintr-un foc.  Bani de care iei mult mai multe pâini și conserve. Care, sigur, îi ajută, dar hainele țin de cald mai mult timp.

Faceți asta cu bunicii voștri, chiar dacă stau la țară sau la oraș. Duceți-le o pereche de mănuși, niște ciorapi groși, două căciuli și două bluze din când în când. Au la Decathlon tot felul de chestii ieftine și călduroase. Știu, vor spune că nu le trebuie, că au de toate, dar le vor prinde bine.

Tags:

Related posts:

Leave a reply